Hallå alla glada!!

Då var det lördag igen. Underbart!
På dagen schema står:
Leka med Tina och Fanny (och kanske en lunch på stan)
Lördagsmysa med Liams faster, farbror och kusiner.
Perfa!

Överlevde föresten boxen i tisdags :) var förjävla jobbigt men jag klarade det!
Och trots en klockren träningsvecka ( mån, tis, ons, fre) så stod det still på vågen i torsdags..
Men det är klart att det förr eller senare stannar upp när man inte sköter maten så bra. (gick ner 6hg förra veckan visade det sig tillslut, inte 3hg som jag skrev tidigare)
Så från torsdag till torsdag denna veckan ska jag försöka vara exemplarisk med träning och mat för att se vad som händer på vågen då! :)

Nä, nu ska vi fixa väskan innan vi drar hem till Tina och Fanny.
Ha en underbar dag!!

Puss


Löning!

Hej hopp!
Idag kommer lönen, Gud så underbart :D

I helgen var vi i fixar tagen. Fick gjort en massa saker som vi skjutit på så länge, så det känns så lättat nu.
Men det var inte det ultimata att träna skivstång på fredagen för att sen bära tunga möbler upp och ner för 4 våningar på lördagen.. Helvete vad slut man var i kroppen sen på lördag kväll!

Sen i söndags så var min arbetskompis Benita hemma hos mig och jag hjälpte henne att klippa sig. Och det blev riktigt bra, och hon blev själv nöjd också!
Och på eftermiddagen blev vi hembjudna till mamma på köttgryta och potatis! Sååå gott :)

Igår fyllde våran lilla Bella bus 5år! Gud vad tiden går fort.. Känns inte som det var längesedan vi var och hämtade henne, samtidigt som det känns som hon alltid varit en del i våran familj!
Lilla älsklings skruttan!

Och på kvällen var det spinning puls som gällde.. Oj oj oj vad jag tog ut mig! Haha, såg godiset som jag ätit under helgen framför mig och det fick mig att trampa på som om det inte fanns någon morgondag!  
Fattar inte varför jag ska envisas med att trycka i mig godiset när jag vet att jag får så dåligt samvete efteråt!?

Ikväll ska vi prova på Box för första gången på MÅNGA år.. Är lite nervös faktiskt, tänk om jag svimmar av utmattning. Fy vad pinsamt det hade varit! Haha..
Återkommer om hur det gick! (om jag överlever vill säga ;) )

Ha en fortsatt bra tisdag!!

Puss

.. En vecka sen jag uppdaterade! Var ju in...

img_2728 (MMS)

.. En vecka sen jag uppdaterade! Var ju inte meningen :) Men nu är jag här! Helgen var helt fantastiskt mysig. Var med Frida och familj till deras torp i Lammhult och bara tog det lugnt och hunnit shoppa både på lager 157 och i Ullared med mamma. I veckan så har det varit jobb, familj och träning som stått på schemat.  Dagarna går så fort så man hinner knappt med! Imorgon är det jobb, träning och sen mys framför Idol som gäller. (även fotografering på dagis för Liam) På lördag ska vi ha en heldag med bara fixande här hemma.. Är ett måste, så Liam får hänga med sina kusiner,faster och farbror hela dagen så hans mamma och pappa kan irra runt som förvirrade höns ifred ;) Och på söndagen kommer en arbetskompis hem till mig, jag ska försöka mig på att hjälpa henne klippa sig. Det ska nog gå vägen ska du se Benita! :) Hade ju då också även min vägdag idag. -0.3kg blev det den här veckan.. Ingen hög siffra, men ändå ett minus! ALLA minus är bra, stora som små.  Nu ska jag nog snart krypa till kojs, så det snabbare blir freeeedag! :) Puss på er <3


Torsdag!

En dag kvar till fredag :)

Idag var det min ordinarie väg-dag igen. Har ju hållt på att smygväga mig lite stup i kvarten, men torsdagar är min RIKTIGA dag. Hehe..
Och efter förra veckans uppgång på +0.6kg. Så hade jag denna veckan gått ner -1.6kg!!
 Såå roligt! Så nu känns inte mitt 1december-mål så långt borta!
Och sammanlagt har jag gått ner -26.2kg :D Helt galet!

Och nu ska jag fortsätta jobba igen..hihi. Ville bara säga detta! Ha en fortsatt bra dag!

Puss


VAB-dag.

Jaa, så ligger det till, är det inte den ena som är sjuk så är det den andra. Så idag är jag hemma med lilla Liam, som hade riktigt hög feber igår.
Idag verkar, som tur är, inte febern vara lika hög.. Så lite mer fart på honom idag.
Så nu på förmiddagen bakade jag och Liam en kladdkaka ihop. Oj, så roligt det var att hjälpa till att vispa och mäta och räkna... För att tillsist få smaka på sleven/skeden.
När kakan väl var klar så blev det lite fika och frukt.
Och nu försöker vi vila :)

Får se sen om vi kanske ger oss ut en sväng i friska luften, det kan ju inte skada.
Kommer nog isf gå förbi mediamarkt. För jag blir snart galen på våran elektronik här hemma!!
Skulle kolla på den nya Irene Huss filmen igår men PS3:n ville inte fungera, inte heller dvd:n som vi hade i garderoben och datan bara stängde ner sig var 5min när vi försökte med den.. Höll på att gå av utav irritation!!
Så nu ger jag upp med allt och köper oss en ny spelare!

Annars idag händer det inget speciellt. Ska äta tacos och kolla på Idol ikväll, det är väl det enda :)

Ha en underbar fredag allihop!!
Puss


Äntligen frisk!!!

Fast det har jag väl iof varit sen i söndags, men hostan håller i sig med näbbar och klor! Jaja, bara att leva med.

I lördags var jag, mamma och systrarna ute och åt middag i Göteborg och sedan var vi på bio. Så fruktansvärt mysigt!! Kollade på "jägarna 2", jäklar var bra den var! Kan jag verkligen rekommendera alla att se :)
Sen söndags gick vi en promenad och grillade korv i skogen. Eftermiddagen var lugn och skön, som det ska vara en söndag.

Och igår körde träningen igång igen. Helvete vad jag svettades, droppade typ! Haha.. Men Gud så underbart att vara på rätt bana igen!
Har ju lyckats gå upp 6hg sen förra veckan!! Det är inte bra, men ingen överraskning när man legat hemma nästan en vecka och käkat godis, glass, hamburgare m.m. För det är ju så FRUKTANSVÄRT synd om en när man är sjuk....
Skit samma, gjort är gjort och nu är det som sagt nya tag igen!
Har satt upp som mål att ha gått ner minst 5kg till 1dec. Borde inte vara omöjligt om jag ger mig fan på det!
Så att så är det med det :)

Idag efter jobbet var jag, mamma och Liam ute på en promenad och gick förbi en sväng på stan. Jag köpte en mössa och fuskpolo till Liam och mamma köpte finaste höstjackan och två mysiga pyjamaser! Han är såå fin i jackan. (har inte hunnit ta någon bild ännu)
Så nu kommer han inte behöva frysa in vintern :)

Nää hörni, nu ska jag spänt vänta på att sista säsongen av "Desperate" börjar! Ha en fortsatt bra kväll.

Puss

Här är föresten Liam i sina nya vinterskor som mamma köpte till honom i helgen!