Och så var det detta med gravidmagen..

Ser ut som jag redan är i 6-7månaden! Men men, har hört att den kommer snabbare om man fått barn tidigare. Här i v. 15.


Varit bl.a. i Göteborg.


Busat med kompisar.


Djurparksmys!


Varit ute i naturen.


Åkt med ett gammalt ånglok!


Liseberg!


Full rulle.

Dagarna bara flyger iväg. Har haft nåt att göra nästan varje dag. I helgen var syrran och hennes kille här och grillade och drack lite vin. I måndags var vi på Liseberg och åkte karuseller och vann karameller (stjärnvinst på geisha) hehe.. Liam tycker verkligen om att åka karuseller! Skrattade helt överlycklig, sånt värmer hjärtat. Igår (tisdag) var vi hos Magnus mamma och pappa och fick mat och drack kaffe. Och idag var jag och Liam med Tina och Fanny till badhuset. Åh vad dom hoppade och plaskade och åkte rushkanor! :) När vi sen kom hem var vi helt slut båda två, så det fick bli en eftermiddags vila. Sen har vi bara myst runt. Liam hjälpte till att göra Chili con carne och sen bakade vi en smarrig kladdkaka. Så det är väl så det har sett ut sen sist :) Hade gärna hittat på nåt eller åkt iväg på nåt med Liam nu under nästa vecka när vi är lediga själva.. Men det är attans vad pengarna ska gå åt fort under semester! Men men, vi kommer nog på nåt! :) Puss Jag i min härliga outfit som fick åka på när vi kommit hem idag. Linne, tajts, raggsockar och Magnus sjukt sköna luvtröja! :)


Hur kunde jag glömma!!

Har ju min lilla hemlis kvar, som jag ville hålla lite på för att få upp spänningen lite :) Men nu är det dags att berätta.. Vi väntar barn, så våran lilla Liam blir storebror i Januari!! Det är så spännande och nervöst på samma gång! Kommer man att klara av 2st? Det är nog det jag är mest rädd för. Hehe.. I augusti ska vi på ultraljud, och förhoppningsvis få höra att allt ser bra ut och också få reda på vad det är som växer där inne.. Flicka eller pojke. Jag har lagt mina pengar på att det blir en till liten buse till pojke. Men vi får väl se :) Mammas lilla hjärta blir snart stor, snabbare än vad man hinner med.


Jag som en "happy camper"! ;)


Vad är det med den här jävla bloggen!!!!!

Gjorde ett långt inlägg till förra bilden, men av någon anledning försvann all den texten.. Andra gången det händer nu! Fan vad tröttsamt! Orkar inte skriva om.. Vi hade det bra i Vimmerby, kommer åka tillbaka fler gånger. Försöker komma på en sista grej att göra innan Magnus börjar jobba. Men får se om vi kommer på nåt. Puss


Helg eller vardag!?


RSS 2.0